My Family


Assalamualaikum.. saya nak kenalkan korang ngn family saya.. huhuhu.. bukannya untuk berbangga kerana memiliki keluarga yang bahagia namun saya hanya ingin kongsikan kegembiraan saya dengan anda semua.. itu saja.. jadi janganlah anggap saya ini cume melebih-lebih,jikalau anda merasakan perasaan yang sedemikian rupa... tolong maafkan saya..

Inilah salahsilah keluarga saya... silalah mencuci mata anda~ huhu.

*Ini parents saya.. merekalah selalu memberi semangat kepada saya untuk mencapai kejayaan~ tanpa mereka tentu saya tidak bisa menggapai cita-cita saya..

*saya merupakan anak sulong dari 5 adik-beradik.. i'm batch 96~


*my second bro,dia niey genius berbanding kami berlima.. serius x tipu !!.. batch 99~ namanye wafi~

*my youngest bro,kalau korang perasan muke dia dah nak sama dengan my second bro tuu,kiranye loks like a twins.. batch 2000~ namanye dhiya

*my sis,saya selalu gaduh ngan dia. alah,adatlah kan adik-beradik,tak sah kalau tak gaduh~ huhuhu.. batch 2002~ namanye Dina~

*adik bongsu saya,sedang mengenal dunia,seorang yang periang.. orang kata muka saya ngan dia sama.. ye ke?? huh,ntah lah.. batch 2009~ namanya shienna~

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada sesiapa yang sudi membaca. itu hanyalah info ringkas dan nama samaran yang digunakan.. saya cuma ingin menyatakan betapa cintanya saya terhadap keluarga saya.. ILYSM..muaahh~.hehehe,terlebih ke? maafkan saya. sekian sampai di sini sahaja cerita keluarga saya..

Assalamualaikum..